ua en ru

У Херсонській області затримані двоє чоловіків, які скоїли розбійний напад на ювелірний магазин

У Херсонській області затримані двоє чоловіків, які скоїли розбійний напад на ювелірний магазин. Збитки оцінюються у майже 300 тис. грн, повідомляє прес-служба ГУМВС у Херсонській області.

Злочин стався 17 травня у смт. Каланчак. Тоді до магазину увірвалися двоє невідомих. Вони погрожували продавцю сокирою та пістолетом. Зловмисники розбили вітрину та забрали близько 90 ювелірних виробів. З місця скоєння злочину невідомі втекли на автомобілі в сторону АР Крим. Заявниця не могла описати прикмет нападників, тому що на голові у них були перуки, які закривали обличчя.

Наприкінці червня 2013 р. під підозру потрапили двоє жителів Чаплинського району.

"Ми провели 12 обшуків та знайшли у квартирах зловмисників незаперечні докази їх причетності до розбою: частину золотих виробів, знаряддя злочину - пістолет, а також перуки", - розповів начальник УКР УМВС Сергій Дьоров.

Читайте також: У Києві було пограбовано ювелірний магазин на вул. Тимошенко

Варто зазначити, що обидва злодії мають по кілька судимостей, один з них навіть проходить у справі за розбій на іншу крамницю.

Наразі обидва зловмисника заарештовані. Згідно з ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України "Розбій", їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.