ua en ru

У Харкові перевіряють інформацію про замінування адміністративного корпусу "Турбоатома"

У Харкові правоохоронці перевіряють інформацію про замінування адміністративного корпусу "Турбоатома". Про це повідомляє прес-служба головного управління МВС У Харківській області.

У повідомлення йдеться, що близько 11:30 до оператора служби надійшло повідомлення від невідомого чоловіка, який зробив заяву про наявність вибухівки в головному корпусі ТОВ "Турбоатом". За вказаною адресою терміново вирушили керівництво ГУМВС України в Харківській області, Харківського міського управління міліції, працівники вибухотехнічної та кінологічної служб, слідчо-оперативна група, представники СБУ, МНС та швидка медична допомога.

"Наразі працівниками вибухово-технічної служби проводиться обстеження головного корпусу підприємства та прилеглої території. На місці події працює слідчо-оперативна група, проводяться усі необхідні заходи для встановлення особи, що здійснила телефонний дзвінок до міліції", - повідомляє прес-служба відомства.

Відзначимо, що після серії вибухів у Дніпропетровську 27 квітня Україну не перестає лихоманити повідомленнями про знайдені бомби, вибухи і анонімних телефонних терористів. Останнім часом майже кожен день десь шукають або знаходять вибухівку і знешкоджують бомби.