ua en ru

У Харкові міліція зупинила масову вуличну бійку за участю майже 100 чоловік

У Харкові співробітники міліції зупинили масову вуличну бійку за участю майже 100 чоловік. Про це повідомила прес-служба МВС у Харківській області.

Як повідомляється, 18 листопада 2013 р. близько 22:25 до чергової частини Орджонікідзевського РВ Харкова надійшло повідомлення про те, що на бульварі Івана Каркача відбувається бійка між молодими чоловіками.

На місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи, наряди патрульної служби, ДАІ та спецпідрозділу міліції "Беркут". Завдяки своєчасному реагуванню працівників міліції на повідомлення, ситуацію вдалося швидко локалізувати.

Правоохоронці з'ясували, що між двома студентами та невідомими особами стався конфлікт, який згодом перейшов у сутичку. Один із студентів покликав на допомогу своїх товаришів із гуртожитку. В результаті на вулиці поблизу гуртожитку зібралося близько 100 осіб. З учасниками зібрання була проведена відповідна профілактична бесіда і юнаки спокійно розійшлися. Одному студенту була надана медична допомога.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять усі необхідні процесуальні заходи.