ua en ru

До Харкова прибудуть майже 400 родичів загиблих пасажирів малайзійського лайнера, - Кернес

Харків готується прийняти майже 400 родичів загиблих пасажирів малайзійського лайнера, який розбився 17 липня в Донецькій області.

Харків готується прийняти майже 400 родичів загиблих пасажирів малайзійського лайнера, який розбився 17 липня в Донецькій області. Про це повідомив міський голова Харкова Генадій Кернес, передає радіо "Свобода".

"Всі родичі, їх близько 400, мають приїхати до Харкова. І ми зараз готуємося до їхнього прибуття", - зазначив Кернес.

Водночас у Державній службі з надзвичайних ситуацій Харківської області повідомили, що усіх родичів загиблих безкоштовно розселятимуть у чотирьох готелях міста. Також визначені ангари, де складатимуть уламки малайзійського літака.

Раніше голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута повідомив, що тіла загиблих у катастрофі малазійського лайнера будуть доставлятися до Харкова для упізнання і проведення інших слідчих дій.

Зазначимо, станом на 13:00 18 липня рятувальники знайшли 181 тіло з малайзійського лайнера.

Нагадаємо, в Шахтарському районі Донецької області 17 липня о 16:20 розбився літак Boeing 777-200 компанії "Малазійські авіалінії", який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур (рейс MH17). За попередніми даними, загинули всі 298 чоловік, що знаходилися на борту: 283 пасажири, серед яких 3 дітей, і 15 членів екіпажу.