ua en ru

В Горлівці у результаті нічного артобстрілу постраждали близько 10 будинків, - міськрада

У Горлівці Донецької області, в селищі Короленко, в ніч на 4 серпня в результаті артилерійського обстрілу постраждали близько 10 будинків.

У Горлівці Донецької області, в селищі Короленко, в ніч на 4 серпня в результаті артилерійського обстрілу постраждали близько 10 будинків. Про це йдеться у повідомленні прес-службі Горлівського міськради.

"Уночі в результаті артилерійського обстрілу постраждали близько 10 будинків в селищі Короленка. Силами ДСНС пожежі були локалізовані", - йдеться в повідомленні.

Також за інформацією міськради, станом на 12:00 4 серпня в місті відносно спокійно.

Силами мешканців та комунальних підприємств проведено прибирання сміття, що утворилося в результаті нанесених руйнувань на проспекті Перемоги в районі магазину "Мелодія". Бригади енергетиків працюють у центральній частині міста, Калінінському районі, селищі Бессарабка.

Транспорт працює в скороченому режимі, на лінію вийшли маршрути №1,2,3,5,13,17,24,27,28,101,102.

Через відсутність електроенергії немає водопостачання в селищах шахти імені Леніна, Комсомольський, Бессарабка. Відновлено газопостачання п'яти будинків на проспекті Перемоги.

Магазини сьогодні очікують завезення овочів і молочної продукції. Хліб в місто надходить з Артемівська, Єнакієвого, Дзержинська. Розпочата реалізація продукції Микитівського хлібозаводу.