ua en ru

У "Філіп Морріс Україна" призначено нового гендиректора

На посаду генерального директора ПрАТ "Філіп Морріс Україна" назначено Артема Черніса. Про це повідомляє прес-служба компанії.
Повідомляється, що ця позиція передбачає відповідальність за ринки України, Вірменії, Грузії та Молдови.

"Черніс працює в структурі Філіп Морріс Інтернешнл з 1998 р. і за цей час обіймав посади регіонального директора у країнах Скандинавії, директора з корпоративних питань у Росії, директора відділу продажу та дистрибуції Філіп Морріс Румунія, а також працював на керівних посадах у департаменті безмитної торгівлі Філіп Морріс Інтернешнл", - йдеться у повідомленні.

У компанії підкреслили, що перед призначенням до України Черніс очолював департамент з питань протидії нелегальному обігу тютюнових виробів Філіп Морріс Інтернешнл.

Артем Черніс народився у Вінниці та є громадянином Ізраїлю. У 1997 р. він здобув ступінь магістра бізнес адміністрування в університеті Вебстера, м. Женева, Швейцарія.

ПрАТ "Філіп Морріс Україна" є лідером українського ринку тютюнових виробів. У 2014 р. доля ринку компанії в Україні склала 32,5%. На харківській фабриці, у головному офісі в Києві та в 11 регіональних представництвах компанії працює понад 1300 співробітників. ПрАТ "Філіп Морріс Україна" - один з найбільших платників податків в Україні. Зокрема, у 2014 компанія сплатила понад 8 млрд грн податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.