ua en ru

В Євпаторії екс-чиновники МВС незаконно передали земельну ділянку на узбережжі Чорного моря площею 4,7 тис. кв. м

У Євпаторії екс-чиновники МВС України незаконно передали акціонерному товариству недобудований спальний корпус санаторію "Мойнаки" та земельну ділянку на узбережжі Чорного моря площею 4,7 тис. кв. м, завдавши збитки державі на суму понад 1 млн грн. Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.

"Колишнім керівництвом філії реабілітаційного центру внутрішніх військ МВС України "Мойнаки" протиправно передано одному із акціонерних товариств недобудований спальний корпус та земельну ділянку на узбережжі Чорного моря площею 4,7 тис. кв. м у м. Євпаторії. Унаслідок цих дій державі спричинено збитків на суму понад 1 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Євпаторійською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері за даним фактом у травні цього року розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

Досудове розслідування доручено слідчим Євпаторійського міського відділу ГУ МВС в АР Крим. Процесуальне керівництво здійснює прокуратура м. Євпаторії.

Як повідомлялося раніше, органами прокуратури України під час перевірок використання державного майна санаторно-курортного та оздоровчого призначення виявлено численні правопорушення.