ua en ru

У Донецькій обл. затримані двоє молодиків, які скоювали злочини під виглядом військових

У Донецькій обл. затримані двоє молодиків, які скоювали злочини під виглядом військових Джерело фото:argumentua.com
У Донецькій області затримано двох молодиків, які під виглядом військовослужбовців скоювали злочини.

У Донецькій області затримано двох молодиків, які під виглядом військовослужбовців скоювали злочини. Про це повідомили у прес-службі Красноармійського МВ ГУМВС України в Донецькій області.

До чергової частини Красноармійського міськвідділу міліції звернувся 25-річний місцевий житель із заявою, у якій повідомив, що до нього в районі ДонНТУ підійшли двоє осіб, одягнених у камуфляжну форму і балаклави. Незнайомці представилися бійцями батальйону і попросили пред'явити документи. Після перевірки документів та особистого огляду молодий чоловік помітив пропажу портмоне, у якому знаходилися гроші і водійське посвідчення, але "перевіряльники" вже зникли. Після чого молодий чоловік звернувся до міліції.

Спільний мобільний патруль міліціонерів і військовослужбовців по гарячих слідах затримав двох осіб, про які повідомлялося в орієнтуванні. Ці особи були доставлені до міськвідділу.

В ході проведення слідчих та оперативно-розшукових заходів червоноармійськими правоохоронцями було встановлено, що під масками ховалися раніше судимі 23-річний житель Красноармійського району та 21-річний житель Димитрова.

"У ході особистого огляду у доставлених осіб було виявлено та вилучено речовий доказ - викрадене портмоне. З'ясувалося, що заповзятливі молоді люди під виглядом військовослужбовців за допомогою шахрайських дій забирали у людей кошти. А ось до батальйонам зловмисники ніякого відношення не мають, і не є їх бійцями. Співробітники сектору карного розшуку встановили причетність даних осіб до раніше скоєних двох грабежів мобільних телефонів у неповнолітніх ", - йдеться в повідомленні.

По всіх кримінальних правопорушень відомості внесені в ЕРДР, проводиться досудове розслідування.

На даний момент щодо правопорушників міськрайсудом обрано запобіжний захід - утримання під вартою. Співробітники червоноармійській міліції перевіряють затриманих осіб на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Нагадаємо, 18 листопада міліція Харкова затримала двох підозрюваних у підготовці диверсій на території міста.