ua en ru

У Донецькій області бойовики атакували сили АТО за підтримки 7 танків, які прибули цієї ночі з РФ, - ІО

В районі населеного пункту Дубрівка Донецької області бойовики атакували сили антитерористичної операції за підтримки 7 танків, які прибули цієї ночі з Росії.

В районі населеного пункту Дубрівка Донецької області бойовики атакували сили антитерористичної операції за підтримки 7 танків, які прибули цієї ночі з Росії. Про це у своєму Facebook написав керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитро Тимчук.

Тимчук розповів, що бойовики намагаються повернути втрачені позиції в районі н.п. Донецьк і Горлівка. Також бойовики ведуть активні дії по утриманню підконтрольних їм ділянок держкордону з Росією.

"Терористами зроблені обстріл позицій сил АТО в районах: н.п. Стукалова Балка (зі стрілецької зброї і АГС-17, втрат серед силовиків немає), аеропорту у Луганську (БМ-21 "Град, знищений легкий броньований тягач МТ-ЛБ і автомобіль "МАЗ" сил АТО), н.п.Пески (зі стрілецької зброї, гранатометів РПГ і АГС-17, втрат немає), КПП "Довжанський" на кордоні з боку Росії (з артилерії, втрат немає), н.п.Дмитровка (зі стрілецької зброї), н.п.Гаевое (з мінометів втрат немає)", - додав Тимчук.