ua en ru

У Донецькій області СБУ затримала терориста ДНР по кличці "Мітяй"

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) 25 вересня затримала в Краснолиманському районі Донецької області члена так званої Донецької народної республіки (ДНР) на прізвисько "Мітяй", який скоював злочини і терористичні акти проти повітряних суден Збройних сил України (ЗСУ).

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) 25 вересня затримала в Краснолиманському районі Донецької області члена так званої Донецької народної республіки (ДНР) на прізвисько "Мітяй", який скоював злочини і терористичні акти проти повітряних суден Збройних сил України (ЗСУ). Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Зокрема, за даними СБУ, 29-річний затриманий брав активну участь у бойових діях на боці терористичної організації "ДНР" у Слов'янську у складі групи, яка спеціалізувалася на знищення повітряних суден ВСУ. Після звільнення Слов'янська він поїхав в Краснолиманський район Донецької області, де продовжив підтримувати контакти з бойовиками і надавати їм розвідувальну інформацію щодо переміщення сил антитерористичної операції (АТО).

Зараз тривають оперативно-слідчі дії.

Нагадаємо, раніше контррозвідка СБУ затримала двох громадян України, які брали активну участь на стороні терористів самопроголошеної "Донецької народної республіки" у бойових діях проти українських сил і втекли в столицю, щоб уникнути відповідальності.