ua en ru

У Донецьку відновлено водопостачання Київського району, - мерія

У Донецьку відновлено водопостачання Київського району, - мерія
У Донецьку відновили водопостачання Київського району, відсутнє вчора через аварію на електричних мережах.

У Донецьку відновили водопостачання Київського району, відсутнє вчора через аварію на електричних мережах. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"Внаслідок аварії на електричних мережах 11 листопада з 11:00 до 19:30 був знеструмлений Північний водопровідний вузол. Не здійснювалося водопостачання майже всього Київського району. Після усунення неполадок енергетиками, працівники водоканалу запустили водопровідний вузол. Вже до 20 години водопостачання Київського району було відновлено", - йдеться в повідомленні.

Станом на ранок всі водопровідні вузли КП "Донецькміськводоканал" працюють у звичайному режимі. Водопостачання здійснюється стабільно у всіх районах міста, крім селищ 1 і 2 Админплощадки в Куйбишевському районі. Відновлювальні роботи на Донецькій фільтрувальної станції тривають, однак тривають бойові дії перешкоджають нормальному веденню робіт.

Також, за інформацією мерії, 11 листопада аварійними бригадами було відновлено енергопостачання всіх трансформаторних підстанцій, які були знеструмлені внаслідок аварійного відключення на Кіровських електричних мережах. Проте, як і раніше відсутнє електропостачання в результаті бойових дій: частково у селищі Трудовскіє Петровського району, 1000 будинків приватного сектору селища Жовтневий Куйбишевського району, частково в Київському районі.

Нагадаємо, вчора у Донецьку в 9:55 сталося аварійне відключення на Кіровських електричних мережах, в результаті чого була припинена подача води в Київському районі.