ua en ru

У Донецьку через обстріл повністю знищено 4 дому, - мерія

У Донецьку в результаті обстрілу, що стався сьогодні, 7 жовтня, повністю знищено чотири приватних будинки, пошкоджено ще три.

У Донецьку в результаті обстрілу, що стався сьогодні, 7 жовтня, повністю знищено чотири приватних будинки, пошкоджено ще три. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії Донецька.

"За уточненими даними в результаті артобстрілу, що стався сьогодні близько 12:00, повністю знищені приватні житлові будинки 105 і 106 по вулиці Крупської в Київському районі, 33 і 35 по вулиці Автострадній в Куйбишевському. Зруйновані домобудівництва за наступними адресами: Айвазовского13, Курако 4, Рабфаковская 60. Також пошкоджено декілька гаражів в кооперативі "Рубін", розташованому по вулиці Кутузова 19", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що один із снарядів потрапив в під'їзд багатоквартирного будинку 46 по вулиці Вахрушева. В цілях безпеки 19 квартир були відключені від газопостачання. Крім того, зафіксовані численні ушкодження осколками снарядів газопроводів біля будинків 66 і 68 за Київським проспектом. У зв'язку з цим 47 квартир знаходяться без газу.

Згідно з повідомленням мерії, станом на 18:30 повідомлення від городян про події в районах не надходять.

Нагадаємо, сьогодні зазнав артобстрілу Київський район Донецька.