ua en ru

Київський район Донецька піддався артобстрілу, є постраждалі, - мерія

Київський район Донецька піддався артобстрілу, за непідтвердженими даними, є постраждалі.

Київський район Донецька піддався артобстрілу, за непідтвердженими даними, є постраждалі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

"Станом на 14:00 обстановка в місті вкрай напружена. Знову піддався артобстрілу Київський район Донецька. Надходять повідомлення про руйнування та загоряння житлових будинків у північній частині району по вулицях Автострадна, Айвазовського, Крупської, а також в мікрорайоні Гладківка - вулиця Курако. За непідтвердженими даними, є постраждалі серед мирного населення. Інформація уточнюється", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, о 12:00 було пошкоджено електричні мережі на підстанції металопрокатного заводу в Київському районі. Аварія спричинила відключення електрики, в тому числі і на Північному водопровідному вузлі КП "Донецькміськводоканал". Водопостачання Київського району тимчасово не здійснюється до усунення енергетиками пошкоджень на підстанції.

Нагадаємо, за уточненими даними, в Донецьку вчора, 6 жовтня, через обстріл загинули 4 мирних жителя, більше 10 поранено.