ua en ru

У Донецьку через бойові дії загинули 3 людини, 4 поранено, - мерія

У Донецьку через бойові дії 8 жовтня загинули 3 людини, ще 4 поранено.

У Донецьку через бойові дії 8 жовтня загинули 3 людини, ще 4 поранено. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради.

"Ніч в місті пройшла неспокійно. Починаючи з 19:30 7 жовтня і до 2:20 8 жовтня надходили повідомлення про нові обстріли Куйбишевського та Київського районів. В результаті попадання снарядів повністю знищений приватний житловий будинок №32 по вулиці Єременко і будинок 41 по вулиці Садовій, зруйнований житловий будинок 98 по вулиці Крупської, а також балкон в багатоквартирному будинку по вулиці Батищева 11. В результаті бойових дій 8 жовтня в Донецьку загинуло три мирних жителя, ще 4 отримали поранення різного ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що станом на 10:00 в районах тихо, повідомлення від жителів про перестрілки не надходять.

Комунальні служби та громадський транспорт працюють у штатному режимі. Також сьогодні було відновлено енергопостачання Північного водопровідного вузла.

По мірі припинення активних бойових дій, ремонтні бригади ПАТ "Донецькміськгаз" проводять ряд технологічних заходів для відновлення газопостачання в Куйбишевському та Петровському районах.

Станом на сьогоднішній ранок у Донецьку без газопостачання залишаються 4559 абонентів.

Нагадаємо, вчора, 7 жовтня, в Донецьку в результаті обстрілу, повністю знищено чотири приватних будинку, пошкоджено ще три.