ua en ru

У Донецьку прапор "Донецької народної республіки" знято з будівлі ТРК, - МВС

У Донецьку прапор самопроголошеної "Донецької народної республіки" знято з будівлі обласної телерадіокомпанії, куди він був встановлений раніше під час спроби захоплення будівлі.

У Донецьку прапор самопроголошеної "Донецької народної республіки" знято з будівлі обласної телерадіокомпанії, куди він був встановлений раніше під час спроби захоплення будівлі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МВС України.

"У Донецьку мітингувальники перебувають біля будівлі обласної державної телерадіокомпанії. Громадський порядок вони не порушують, у конфлікт з міліціонерами, які несуть там службу, не вступають. Ситуація під контролем правоохоронців. На даний момент активісти знаходяться біля будівлі ДГТРК на вулиці. Прапор ДНР, який вивісили на будівлі телерадіокомпанії активісти, знято", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 27 квітня 2014 р., після мітингу прихильників так званої Донецької народної республіки, який відбувся на площі Леніна, колона мітингувальників у кількості 200-300 чоловік попрямувала до обласної державної телерадіокомпанії, щоб встановити контроль над її роботою.