ua en ru

До документації конкурсних торгів на закупівлю послуг з розробки техніко-економічного обґрунтування LNG-терміналу внесено зміни

Відповідно до рішення комітету з конкурсних торгів державного підприємства "Національний проект LNG-термінал", оформленого протоколом засідання комітету з конкурсних торгів від 28 липня 2011 року №4 внесено зміни до документації конкурсних торгів на закупівлю "74.20.3 Інженерні послуги (послуги з розробки техніко-економічного обґрунтування "Національного проекту LNG-термінал" (морський термінал з приймання скрапленого природного газу). Про це йдеться в повідомленні, розміщеному на веб-порталі державних закупівель.
На виконання вимог частини другої статті 23 Закону України "Про здійснення державних закупівель" від першого червня 2010 р. №2289-VI зі змінами та доповненнями комітет з конкурсних торгів державного підприємства "Національний проект LNG-термінал" повідомив про продовження строків подання та розкриття пропозицій конкурсних торгів, а саме: строк подання пропозицій конкурсних торгів: 22 серпня 2011 року о 10:00; розкриття пропозицій конкурсних торгів: 22 серпня 2011 року о 13:00.