ua en ru

У ДНР ухилилися від публічних дебатів з керівництвом маріупольських меткомбінатів

Представники ДНР в Маріуполі відмовилися вступити у відкриті дебати з генеральними директорами маріупольських металургійних комбінатів імені Ілліча та "Азовсталь" Юрієм Зінченко і Енвером Цкітішвілі. Тим самим вони підтвердили, що їм нічого протиставити аргументам топ-менеджерів. Про це повідомляє прес-служба "Метінвесту".

Як повідомили в Маріупольській міськраді, ДНР так і не назвали учасників дебатів зі своєї сторони в призначений час - не пізніше полудня 2 червня.

Нагадаємо, 30 травня в ефірі маріупольського телеканалу "Сігма" керівники меткомбінатів ініціювали проведення відкритих дебатів без зброї з представниками ДНР.

На думку генеральних директорів підприємств, жителі Маріуполя повинні мати можливість з перших вуст почути, яку долю готує ДНР місту і городянам, оцінити їх аргументацію і визначитися зі своєю позицією.

В той же день з представниками комбінатів зв'язався чоловік, який назвався прес-секретарем ДНР в Маріуполі. Він підтвердив бажання ДНР брати участь у дебатах, але заявив, що їх лідери не готові прийти на дебати без зброї. Пообіцявши назвати учасників дебатів з боку ДНР, прес-секретар більше не виходив на зв'язок.

Пізніше Юрій Зінченко та Енвер Цкітішвілі підтвердили свою готовність до дебатів, якщо не пізніше 12.00 2 червня ДНР назве двох учасників зі свого боку, готові з'явитися на дискусію без зброї.