ua en ru

У ДНР зізналися, що бойовики грабують і вбивають мирних людей

"Заступник міністра оборони" самопроголошеної "Донецької народної республіки" Федір Березин в своєму відеозверненні зізнався, що багато бойовиків і навіть цілі загони "республіки" займаються вбивствами, грабежами й здирствами.

"Заступник міністра оборони" самопроголошеної "Донецької народної республіки" Федір Березин в своєму відеозверненні зізнався, що багато бойовиків і навіть цілі загони "республіки" займаються вбивствами, грабежами й здирствами, передає 62.ua.

"Наші військовослужбовці і навіть цілі підрозділи, отримавши в руки зброю для захисту народу і своєї вітчизни зайнялися тим, чим не слід. Тобто деякі повели себе так, як ніби вони знаходяться на ворожій окупованій території. Безліч випадків ненормального відносини з місцевим населенням, зі своїм народом. Випадки, грабежів, убивств, рекету та інші плодяться як сніжний ком", - заявив він.

За словами Березина, це негативно позначається на ставленні до "армії".

"Щоб привести всю армію в єдину стежку і пустити її по одному шляху ми повинні очиститися від всієї цієї нечисті, що наліпла на збройні сили. Тільки об'єднані збройні сили обох республік разом зможуть задавити цю гадину всередині. Якщо ця гадина проросте далі - назад шляху не буде, завалиться все. Народ відвернеться від нас і тоді республіки припинять своє існування", - підсумував представник ДНР.