ua en ru

У Дніпропетровській обл. в результаті зіткнення автобуса з легковим автомобілем постраждали три людини

У Дніпропетровській області В результаті зіткнення автобуса з легковим автомобілем постраждали три людини. Про це повідомляє прес-служба ДержНС.

"03 жовтня о 14:10 на пункт зв'язку Служби порятунку "101" Державної пожежно-рятувальної частини № 21 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вул. Горького в смт Покровське", - йдеться в повідомленні служби.

Як з'ясувалося на місці виклику, пасажирський автобус "БАЗ АТ 79", який рухався за маршрутом "Енергодар (Запорізька область) - м. Сніжне (Донецька область)" зіткнувся з легковим автомобілем "Таврія".

На момент зіткнення в автобусі перебувало 26 осіб, з них 25 пасажирів і водій. У легковому автомобілі перебувало 4 людини.

В результаті ДТП постраждали три людини (пасажири автомобіля "Таврія"), загиблих немає. Постраждалих направлено до Покровської центральної районної лікарні.

Підрозділами Головного управління ДержНС в Дніпропетровській області проведено роботи щодо попередження загоряння легкового автомобіля та надання допомоги по ліквідації наслідків ДТП.