ua en ru

У Дніпропетровську навесні почнуть будувати другу черги об'їзної дороги вартістю 600 млн грн

У Дніпропетровську навесні почнуть будівництво другої черги об'їзної дороги (Південного обходу Дніпропетровська) вартістю 600 млн грн. Про це губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул повідомив під час робочої наради, передає кореспондент РБК-України.

Друга черга об'їзної Південної дороги сполучатиме Запорізьке шосе і Південний міст. На цій ділянці буде побудовано дві дворівневих розв'язки і шляхопровід.

"Протяжність другої черги: 6,9 км нової дороги і 1,2 км - реконструкція моста, всього - більше 8 км. Загальна вартість, яка сьогодні запланована, близько 600 млн грн на цей рік. Саме про цю цифру ми домовилися на зустрічі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим", - повідомив Вілкул.

Також він заявив, що в рамках будівництва другої черги об'їзної дороги буде побудована радіальна дорога, яка з'єднає першу чергу Південного обходу з міською магістраллю - вулицею Героїв Сталінграда, таким чином буде побудовано ще один в'їзд до Дніпропетровська.

Нагадаємо, що першу чергу Південного обходу Олександр Вілкул відкрив 22 грудня 2011 р. Вартість першої черги, протяжністю 18 км, склала 810 млн грн.