ua en ru

У Дніпропетровську стартував безстроковий мітинг на підтримку Президента України

У Дніпропетровську 27 січня розпочався безстроковий мітинг на підтримку політики Президента України Віктора Януковича, в якому взяло участь 8 тис. осіб.

У Дніпропетровську 27 січня розпочався безстроковий мітинг на підтримку політики Президента України Віктора Януковича, в якому взяло участь 8 тис. осіб, передає кореспондент РБК-Україна.

Учасники мітингу засудили дії екстремістських організацій і угруповань, які влаштовують масові заворушення на території України, спровокували конфлікт 26 січня у Дніпропетровській області біля будівлі облдержадміністрації

"...Вчора група радикально налаштованих екстремістів намагалася напасти на обласну державну адміністрацію. Це було зроблено з тієї ж технології, що і в західних регіонах... Серед них не було представників Дніпропетровського Евромайдана, який заявив про те, що не буде захоплювати адміністративні будівлі. Основну масу повстанців складали люди, які не орієнтувалися в місті, що говорить про те, що вони були не з Дніпропетровська та області...Ми не дамо радикально налаштованим молодикам з інших регіонів жодного шансу спровокувати громадянський хаос...", - сказав губернатор Дніпропетровської області, перший заступник голови Дніпропетровської обласної організації Партії регіонів Дмитро Колесніков.

Згідно з повідомленням, в ході проведення мітингу було прийнято рішення про його безстроковості. Вже найближчим часом будуть встановлені намети для обігріву та польова кухня.