ua en ru

У Дніпропетровську з 1 червня відкриються три офіційні пляжі

У Дніпропетровську з 1 червня відкриються три офіційні пляжі. Про це на прес-конференції повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Дніпропетровської міської ради Сергій Гайдук, передає кореспондент РБК-Україна.

"За останні 2 дні проведена перевірка та обстеження готовності наших пляжів до відкриття сезону. Складені акти і відповідно запропоновані рекомендації з відкриття та використання прибережних територій в якості пляжів. На сьогоднішній день з 15 зон для відпочинку населення біля води, три зони використовуються як пляжі. Це пляж на Монастирському острові, пляж у Воронцовському парку і пляж в Самарському районі в парку Станіславського. Ось три пляжі, які на сьогоднішній день перевірені, і можна сказати, що готові до відкриття пляжного сезону", - сказав він.

Сергій Гайдук зазначив, що вже 1 червня пляжі будуть відкриті. На їх території, є вся інфраструктура, яка відповідає вимогам: роздягальні, питна вода, душ, туалети, чистий пісок, медичний пункт і рятувальний підрозділ.

Нагадаємо, пляжний сезон у Києві стартував 15 травня. У літній сезону 2012 р. фахівці КП "Плесо" і профільні столичні служби готували 29 зон відпочинку біля води, 11 серед яких - міські централізовані пляжі.