ua en ru

У Чернівецькій обл. на автомобільному мосту стався пролом залізобетонної плити

У Чернівецькій обл. на автомобільному мосту припинено рух автотранспорту через пролом залізобетонної плити. Про це повідомила прес-служба ДержНС в Чернівецькій обл.

Згідно повідомлення, 7 квітня на автомобільному мосту через р. Дністер сполученням с. Атаки Хотинського району Чернівецької обл. - с. Жванець Кам'янець-Подільського району Хмельницької обл. на першому прогоні між першою та другою балками зліва утворився пролом залізобетонної плити.

Через два дня, 9 квітня, виявлено погіршення стану конструкції полотна моста, а саме руйнування залізобетонної плити розміром 1,0 на 0,3м між 4-ою та 5-ою опорами.

"Було скликано позачергове засідання обласної комісії ТЕБ та НС, на якій прийнято рішення щодо визначення даної ситуації надзвичайною. "Укравтодором" було створено комісію для визначення стану споруди та необхідних заходів для забезпечення проїзду транспорту за постійною схемою. До висновків комісії Службою автомобільних доріг у Чернівецькій обл. прийнято рішення про закриття руху всіх видів транспорту через вищезазначений міст та організовано об'їзд через м. Новодністровськ- Муровані Курилівці - Дунаївці", - йдеться у повідомленні.

Управлінням ДержНС України у Чернівецькій обл.. біля мосту організовано цілодобове чергування 2-х одиниць техніки та 6 чоловік особового складу.

Читайте також: У Севастополі в річку впав автомобіль: одна людина загинула, четверо травмовано