ua en ru

В бюджеті-2013 не передбачені кошти на ролики про туристичну привабливість України, - Держтуризмкурорт

У бюджеті 2013 р. не були передбачені кошти на створення роликів про Україну, щоб збільшити її привабливість для іноземних туристів. Про це на сьогоднішньому брифінгу заявила голова Державного агентства з курортів і туризму Олена Шаповалова, передає кореспондент РБК-Україна.

"У 2013 р. дійсно в бюджеті України не були закладені гроші на підготовку, реалізацію та промоцію роликів про Україну за кордоном. Це правда. Тому ми, виходячи з наших можливостей... в німецькому Бундестазі презентували туристичну та інвестиційну привабливість України не тільки депутатам, а також і засобам масової інформації", - сказала Шаповалова.

Вона зазначила, що Держагенство намагається здійснювати прокат роликів про туристичну привабливість України, не використовуючи бюджетні кошти, "тому що це дуже дорогі заходи і на них гроші інвестувалися тільки перед проведенням чемпіонату (Євро-2012)".

Читайте також: Обсяг приватних інвестицій у будівництво готельного сектора приймаючих Євро-2012 міст склав 9 млрд грн, - Держтуризмкурорт