ua en ru

У Брюсселі 15 вересня відбудеться пленарне засідання в рамках чергового 16-го раунду переговорів між Україною і ЄС щодо укладання Угоди про асоціацію

У Брюсселі 15 вересня відбудеться пленарне засідання в рамках чергового 16-го раунду переговорів між Україною і ЄС щодо укладання Угоди про асоціацію. Про це заявив речник Міністерства закордонних справ Олександр Дікусаров, передає кореспондент РБК-Україна.

О.Дікусаров зазначив, що делегацію України на даних переговорах очолить заступник міністра закордонних справ Павло Клімкін, а делегацію ЄС - заступник генерального директора Генерального директорату зовнішніх відносин Єврокомісії Хьюг Мінгарелі.

«В ході пленарного засідання сторони продовжать обговорення неузгоджених положень у розділі угоди про асоціацію стосовно преамбули, юстиції, свободи і безпеки, а також загальних та прикінцевих положень. Під час зустрічі будуть обговорені питання щодо стану переговорів зі створення поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі, які стануть ключовими в Угоді про асоціацію», - сказав він.