ua en ru

У Бразилії чоловік був убитий коровою, що впала згори

У бразильському м. Каратінга 45-річний Жоао Марія де Соуза був роздавлений коровою, що впала зі стелі. Корова вагою в тонну паслася на горбі, впритул до якого стояв одноповерховий будинок де Соуза. Спускаючись з горба, тварина ступила на азбестовий дах і проломила його своєю вагою. Господар будинку лежав у ліжку, коли корова впала на нього. Постраждалого відвезли в лікарню, де він наступного дня помер від отриманих пошкоджень. За словами родичів, трагічного результату можна було уникнути, якби перша медична допомога була надана своєчасно.

У бразильському м. Каратінга 45-річний Жоао Марія де Соуза був роздавлений коровою, що впала зі стелі, передає ВВС. Корова вагою в тонну паслася на горбі, впритул до якого стояв одноповерховий будинок де Соуза. Спускаючись з горба, тварина ступила на азбестовий дах і проломила його своєю вагою. Господар будинку лежав у ліжку, коли корова впала на нього. Постраждалого відвезли в лікарню, де він наступного дня помер від отриманих пошкоджень. За словами родичів, трагічного результату можна було уникнути, якби перша медична допомога була надана своєчасно.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що це вже третій подібний інцидент за останні три роки. Два попередніх, проте, обійшлися без жертв: у одному випадку господарів не виявилося вдома, в іншому корова приземлилася в декількох сантиметрах від сплячих дітей, що місцеві жителі визнали дивом.

Читайте також: У Китаї поліція вилучила прострочені на 46 років курячі ніжки

Каратінга розташована в горбистому штаті Мінас-Жерайс, де традиційно розводять молочну худобу.