ua en ru

У Білорусі після футбольного матчу було затримано 15 громадян України, 3 відпущені, - МЗС

У Білорусі, в Борисові Мінської області в ніч на 10 жовтня після футбольного матчу Україна-Білорусь було затримано 15 громадян України, троє вже відпущені.

У Білорусі, в Борисові Мінської області в ніч на 10 жовтня після футбольного матчу Україна-Білорусь було затримано 15 громадян України, троє вже відпущені. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив глава департаменту інформаційної політики Міністерство закордонних справ України Євген Перебийніс.

"За інформацією, яку я тільки що отримав з Мінська, всього проти громадян України було складено 15 адміністративних протоколів про правопорушення, тобто не йдеться про сотні, як повідомляли деякі ЗМІ. У ці хвилини проходить судове засідання у Борисові, там присутній і наш консул. За останньою інформацією, з цих 15 громадян троє відпущені під штраф, і ще 12 очікують рішення суду. Наш консул надає їм консульську правову допомогу на місці", - сказав Перебийніс.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що в Борисові в ніч на 10 жовтня співробітники КДБ затримали понад 100 українських футбольних уболівальників.