ua en ru

В аеропорту Сан-Франциско розбився літак: Загинули двоє людей, понад 180 постраждали

В аеропорту Сан-Франциско під час посадки розбився Boeing 777. Жертвами авіакатастрофи стали двоє людей.49 осіб отримали серйозні поранення, ще 132 пасажири були госпіталізовані, повідомили в ході прес-конференції представники прес-служби аеропорту, передає Associated Press.

В аеропорту Сан-Франциско під час посадки розбився Boeing 777. Жертвами авіакатастрофи стали двоє людей. 49 осіб отримали серйозні поранення, ще 132 пасажири були госпіталізовані, повідомили в ході прес-конференції представники прес-служби аеропорту, передає Associated Press.

При цьому 123 пасажири не постраждали в результаті жорсткої посадки. Всього на борту літака Boeing 777 авіакомпанії Asiana Airlines знаходилися 307 осіб. За інформацією CNN, обидва загиблих були громадянами КНР.

Фото: Авіакатастрофа в Сан-Франциско

Лайнер прямував рейсом з Сеула, при посадці в Сан-Франциско у нього відірвало хвіст, після чого літак загорівся.

Президент США Барак Обама вже висловив співчуття рідним і близьким загиблих, а також тим, хто постраждав в результаті авіакатастрофи.

Причини трагедії поки не встановлені, проте поліцейські вже оголосили, що ознак терористичної атаки немає.

Asiana Airlines є другою за величиною авіакомпанією Південної Кореї. Вона була заснована в 1988р. Флот перевізника нараховує 79 літаків, штаб-квартира розташовується в Сеулі. Asiana Airlines працює в 23 країнах світу.