ua en ru

В Ужгороді вдруге за місяць горів офіс Товариства угорської культури

В Ужгороді вдруге за місяць горів офіс Товариства угорської культури Фото: офіс Товариства угорської культури (facebook.com/zk.npu)

Поліція відкрила справу за фактом підпалу офісу Товариства угорської культури

В Ужгороді в ніч на 27 лютого вдруге за місяць горів офіс Товариства угорської культури Закарпаття. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Закарпатської області в Facebook.

Повідомляється, що поліція отримала від рятувальників інформацію про пожежу в офісному приміщенні на Православній набережній, 5. Зазначимо, що за цією адресою знаходиться офіс Товариства угорської культури Закарпаття та Партії угорців України.

"Правоохоронці з'ясовують всі обставини пожежі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. ст 2. 194 КК україни, тобто умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху або іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в результаті пожежі ніхто не постраждав, сума збитку встановлюється.

Поліція Закарпаття встановлює всі обставини пожежі в Ужгороді Співробітники Ужгородського відділення поліції та Головно...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Закарпатській області 26 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 4 лютого в Ужгороді в приміщенні закарпатського товариства угорців невідомі розбили вікно, ймовірно, коктейлем Молотова, в результаті чого сталася пожежа. Після цього МЗС Угорщини звернулося до ОБСЄ з вимогою направити моніторингову місію в Закарпатську область.