ua en ru

В Ужгороді стався вибух біля магазину

В Ужгороді стався вибух біля магазину Фото: вибух в Ужгороді

Вибуховою хвилею вибило вікна в сусідніх будинках

В Ужгороді в ніч на 2 грудня близько 02:30 стався вибух біля продуктового магазину на вул. Франка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ НП України в Закарпатській області.

"Сьогодні близько пів на третю ночі в поліцію зателефонував житель р. Ужгород з вул. Франка. Пенсіонер повідомив про те, що стався вибух, яким вибило вікна в його будинку", - йдеться в повідомленні.

Прибувши на місце події, правоохоронці виявили пошкодження стіни і вікна магазину АВС, розташований у двоповерховому будинку. Над магазином проживає сім'я його власниці. На момент вибуху в будинку знаходився її 59-річний чоловік, він не постраждав.

Також вибуховою хвилею було пошкоджено фасад сусіднього житлового будинку, там вибито два вікна.

Як повідомив заступник начальника Ужгородського відділу поліції Олександр Бондарчук, за фактом умисного пошкодження майна шляхом вибуху (ст. 194 ч. 2 КК) прокуратура почала слідство.

З місця події вилучено предмет, схожий на вибуховий пристрій. Причину вибуху і тих, хто його вчинив, встановлюють правоохоронці.

Розглядається кілька версій вибуху: неприязні відносини, боргові зобов'язання власника, хуліганські дії.

Нагадаємо, у Рівному в ніч на 1 грудня 2015 року близько 2:00 стався вибух у дворі житлового будинку. Невідомі кинули гранату в двері будинку колишньому голові Рівненської районної державної адміністрації Василю Карпенчуку.