ua en ru

В Ужгороді сталася пожежа в гуртожитку університету

В Ужгороді сталася пожежа в гуртожитку університету Фото: рятувальники гасять пожежу (MNS.GOV.UA)

Було евакуйовано 300 людей, загиблих немає

В Ужгороді сталася пожежа у гуртожитку №4 національного університету. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Закарпатській області.

"12 лютого о 20:54 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в гуртожитку № 4 Ужгородського національного університету на вулиці Університетською... В 21:27 пожежу було локалізовано, а о 21:35 - ліквідовано", - йдеться в заяві.

Як повідомляє ДСНС, займання виникло в підсобному приміщенні на першому поверсі шестиповерхового будинку гуртожитку. На момент виникнення пожежі в кімнаті нікого не було.

"Причина пожежі та сума завданих збитків встановлюється. Всього в гасінні було залучено 20 чоловік особового складу, 3 одиниці основної, спеціальної 1 та 1 одиниця допоміжної техніки", - повідомляє прес-центр.

Було евакуйовано 300 людей, загиблих немає.

В Ужгороді на вулиці Університетській горить 4-й гуртожиток УжНУ. Купа пожежних, мешканців гуртожитку евакуйовують. Понад сотня людей вже на вулиці. Займання сталося в одній із кімнат першого поверху

Опубліковано Віталієм Глаголою 12 лютого 2018 р.

Нагадаємо, на пожежах в Україні за тиждень загинули 66 людей.