ua en ru

УЗ призначила додатковий поїзд Київ-Львів на 9 січня

УЗ призначила додатковий поїзд Київ-Львів на 9 січня Фото: поїзд (РБК-Україна)

Поїзд прослідує з зупинками на станціях Коростень та Здолбунів-Південний

ПАТ "Укрзалізниця" призначила додатковий поїзд Київ-Львів на 9 січня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

"Для зручних подорожей пасажирів "Укрзалізниця" призначила на 9 січня додатковий рейс денного швидкісного поїзда Інтерсіті+ № 755/756 Київ - Львів - Київ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, поїзд відправиться з Києва о 23.31 та прибуде до Львова о 05.43. Зі Львова відправлення о 23.00 та прибуття до Києва о 05.16. Поїзд прослідує з зупинками на станціях Коростень та Здолбунів-Південний.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" запускає додатковий потяг сполученням Київ-Запоріжжя, який курсуватиме 9 січня. Поїзд здійснюватиме зупинки на станціях: Імені Т. Шевченка, Знам’янка, Олександрія, П’ятихатки, Кам’янське та Дніпро.

Відзначимо, на період новорічних і різдвяних свят "Укрзалізниця" призначила 36 додаткових поїздів в найбільш популярних напрямках. Традиційно найпопулярнішим зимовим напрямками є Львів, Закарпаття та Прикарпаття, тому більшість поїздів призначено саме на захід країни.