ua en ru

Я впевнений, Джошуа поб'є Кличка, - Уайлдер

Я впевнений, Джошуа поб'є Кличка, - Уайлдер Фото: Деонтей Вайлдер

Американський чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Деонтей Вайлдер зробив свій прогноз на бій українця Кличка з британцем Джошуа

Американський чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Деонтей Вайлдер зробив свій прогноз на бій українця Кличка з британцем Джошуа. Про це повідомляє BoxingScene.

"Джошуа - боксер високого рівня, і моє серце каже мені, що він поб'є Кличка. Я все ще впевнений, що час стукає в двері Володимира, але Кличко ще не повністю витрачений. Для нього було ганьбою програти Тайсону Ф'юрі. Він правил суперважкій дивізіоном 10 років і тут раптом програє. Приміряючи його ситуацію на себе, можу сказати, що в разі поразки моє серце опустилося до шлунка. А якщо б це сталося після десятирічного домінування, то я б відчував себе на самому дні. Джошуа молодий, сильний і не поступається в Кличка в зростанні. Як правило, в таких ситуаціях молодість бере верх. Іноді, якщо ти позбувся свого трону, краще вже не пробувати повернути його собі. Твій молодий суперник свіже, він вивчав тебе, знає кожен твій рух. Тобі може здаватися, що ти ні в чому не погіршився, але твоє тіло і твій розум вже стали занадто повільними". - сказав Вайлдер.

Нагадаємо, бій Кличко - Джошуа відбудеться в Лондоні 29 квітня.