ua en ru

Послугами "Особистого кабінету" користуються 20 тис. споживачів газу, - "Чернівцігаз"

Послугами "Особистого кабінету" користуються 20 тис. споживачів газу, - "Чернівцігаз" Послугами "Особистого кабінету" користуються 20 тис. споживачів газу, - "Чернівцігаз"

Більше 20 тисяч буковинців вже оцінили переваги обслуговування за допомогою Особистого кабінету. Загалом користувачами даного онлайн-сервісу є понад 1 мільйон споживачів з 16 областей України, повідомляє прес-служба компанії "Чернівцігаз".

Як зазначає прес-служба, протягом року функціонал сервісу постійно вдосконалювався. Так, у споживачів газу з’явилась можливість отримати інформацію про нараховану субсидію, завантажити рахунок за газ, а також скачати заяви-приєднання до договору на постачання й розподіл газу.

Вже з квітня поточного року користувачі сервісу можуть переглянути інформацію про зареєстровану в базі компанії конфігурацію газових приладів, що встановлена в їхній оселі, й тим самим, провести звірку щодо кількості, типу приладів та типорозміру лічильника.

"За рік роботи, ми приклали максимум зусиль, щоб зробити наші відносини з споживачами газу зручними й відкритими. Як результат - нашим сервісом користуються вже понад 20 тисяч клієнтів, а це близько 10% від загальної кількості споживачів газу Чернівецької області. З початком опалювального сезону кількість зареєстрованих споживачів значно зросла. Це очікувана тенденція, адже онлайн-сервіс дозволяє здійснювати всі основні операції щодо отримання інформації та розрахунків за газ, перебуваючи просто в себе вдома, а відтак – заощадити свій час та зусилля", – зазначає голова правління ПАТ "Чернівцігаз" Віктор Горда.