ua en ru

Усик - Мюллер: анонс

Усик - Мюллер: анонс Фото: Олександр Усик

РБК-Україна анонсує бій українця

Олександр Усик - Джонні Мюллер. Сьогодні в київському "Палаці Спорту" українець продовжить сходження на боксерський Олімп. Дивитися трансляцію бою Усик - Мюллер можна на каналі Інтер, а РБК-Україна анонсує для своїх читачів поєдинок.

29 серпня, 20:30
Київ, "Палац Спорту"
Олександр Усик - Джонні Мюллер

Бій стане захистом Усиком свого титулу інтерконтинентального чемпіона за версією WBO в першій важкій вазі. Цей бій стане для українця сьомим у професійній кар'єрі. До цього моменту в Усика були лише перемоги.

Букмекери впевнені, що і восьмий бій Усика завершиться перемогою Олександра. Коефіцієнт на перемогу українця становить мінімальні 1.02. А от якщо поставити на перемогу Мюллера і південноафриканець переможе, то можна зірвати великий куш - ставка йде з коефіцієнтом 13.

На офіційній церемонії зважування Олександр Усик виявився важчим за свого суперника. Уродженець Сімферополя показав вагу 90,49 кг, в той час, як Мюллер заважив 88,45 кг.

Джонні Мюллер - досить жорсткий боєць. Від нього варто очікувати досить великої кількості атак. Але подібна манера бою може зіграти на руку українцю, який багато рухається на рингу і любить проводити контратаки.

Тренер Олександра Усика Алі Башир:

"Я не хочу применшувати заслуг усіх найкращих боксерів першої важкої ваги, але я не бачу нікого в його дивізіоні, хто міг би перемогти Олександра Усика. В цьому дивізіоні багато панчерів, але боксерів, яких би можна було б поставити в один ряд з Усиком з техніки, майстерності, немає".