ua en ru

Усик, Ломаченко та Гвоздик здобули впевнені перемоги в США

Усик, Ломаченко та Гвоздик здобули впевнені перемоги в США Фото: Усик, Ломаченко, Гвоздик

Українці побили своїх суперників, показавши видовищні поєдинки

Українці Василь Ломаченко, Олександр Усик та Олександр Гвоздик вранці 9 квітня за київським часом на арені MGM National Harbor у США провели боксерські поєдинки, впевнено здолавши своїх суперників.

Усик захистив титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у важкій вазі (до 91 кг). Усі троє суддів віддали перевагу українцеві, за результатами поєдинку зафіксований рахунок 117-110.

Раніше Олександр захистив право володіти поясом, здолавши 17 грудня 2016 року південноафриканця Табісо Мчуну.

alt

Фото: Усик переміг одноголосним рішенням суддів

У наступному поєдинку українець Гвоздик, який володіє регіональним титулом чемпіона Північної Америки за версією NABF, а також завоював вакантний пояс NABO, без проблем побив американця кубинського походження Гонсалеса, нокаутувавши його в третьому раунді.

Зазначимо, українець завдав Гонсалесу перше дострокове поразки в кар'єрі.

alt

Фото: Гвоздик нокаутував Гонсалеса в 3 раунді

А в головному поєдинку вечора чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко достроково переміг регулярного чемпіона за версією WBA, американця Джейсона Сосу. Суперник українця не вийшов на десятий раунд через пошкодження ока.

alt

Фото: Ломаченко познущався над суперником

Ломаченко діяв дуже впевнено і технічно знищував суперника. На початку шостого раунду Ломаченко навіть познущався над суперником, зобразивши тореадора.

Це був вже другий захист титулу Ломаченко. 26 листопада 2016 року він здолав ямайця Ніколаса Уолтерса, який відмовився від продовження бою в сьомому раунді.

Нагадаємо, чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко заявив, що хоче вийти на ринг в 2017 році як мінімум три рази.