ua en ru

Усик - Джошуа: онлайн боя

Усик - Джошуа: онлайн боя Фото: Ентоні Джошуа і Олександр Усик проведуть найочікуваніший бій 2021 роки (Getty Images)

Сьогодні в Лондоні відбудеться найочікуваніша боксерське подія 2021 року - українець Олександр Усик боксуватиме з британцем Ентоні Джошуа. На кону стоять чотири чемпіонські пояси за версіями WBA, WBO, IBF і IBO, якими володіє британець.

Онлайн поєдинки проведе РБК-Україна.

Спасибі, що були з нами. Уже, мабуть, варто готуватися до реваншу, адже такий пункт в контракті був в разі поразки Джошуа. Але це вже буде пізніше.

Усик - Джошуа: онлайн боя

Фото: twitter.com/MatchroomBoxing

А ось і кращий момент 12-го раунду.

І стримана радість після бою.

"Бій пройшов як я припускав. Було пару моментів, коли Джошуа здивував, але в цілому все було за планом", - сказав після бою Усик.

Також українець додав, що завдання достроково перемогти у нього не стояло.

"Був момент, коли мене трохи занесло і я пішов вперед, але мій кут мене заспокоїв", - додав новий володар чемпіонських поясів за версіями IBF, WBO, WBA і IBO.

Крім цього Усик зазначив, що для нього сьогодні подвійне свято - 12 років тому українець одружився на своїй дружині Катерині.

УСИИИИИИИИИК. Одноголосним рішенням суддів українець стає чемпіоном світу в чотирьох вагових категоріях.

Оцінки суддів такі: 117-112, 116-112, 115-113.

12 раунд завершився. Джошуа в кінці ледве вижив. Який же Усик красунчик. Чудову комбінацію провів українець, британець втримався за рахунок канатів. Чекаємо рішення суддів.

11 раунд. Напруга максимальне. Джошуа дихає трохи важко. Усик також втомився. Але ніхто не хоче здаватися. 3 хвилини лишилось до кінця.

10 раунд. Перший чемпіонський раунд завершився. Обидва бійці активізувалися. І у Усика, і у Джошуа пішла кров, причому у британця ще й праве око почав закриватися. Кілька небезпечних ударів донесли кожен з них по супернику. Поки все дуже одно.

9 раунд. Усик, здається, втомився. Але на останній секунді непогано потрапив лівим боковим.

8 раунд. Британець був активніше. Усик трохи взяв паузу, але в останню хвилину включився і пару ударів повернув Джошуа.

7 раунд. Усик мало не відправив Джошуа на настил. З лівої в щелепу через руку зарядив українець. Британця повело, але він встояв.

6 раунд. Здається ця трихвилинка за Джошуа. Потрапив кілька разів в українця з правої.

5 раунд. Усик трохи зменшив в активності, чим став користуватися Джошуа. Поки нічого небезпечного не пропустив, але застоюватися не можна. Бій все ж рівний. Але британець потроху активізується.

4 раунд. Знову рівний бокс. Обмінялися парою ударів обидва бійця, а в українця з'явився невеликий слід під оком. Мабуть після зіткнення головами.

3 раунд. Усик дуже добре потряс Джошуа під кінець раунду. У британця трохи підсіли коліна і він рятувався клінчем. Українець поки дуже рухливий і шансів супернику потрапити в себе не дає.

2 раунд. Також пройшов в тактичній боротьбі. Джошуа включав силові з правої, але все в блок. Усик ж знову працював першим номером і наскільки раз до мети удари з лівої доніс.

Перший раунд завершився. Кілька хороших ударів від українця було, тоді як британець провів всі три хвилини в розвідці.

1 раунд. Поки розвідка від обох боксерів. Хоча Усик вже пару раз джебом зарядив по Джошуа.

Прозвучала легендарна фраза Майкла Баффера Let's get ready to rumble. Перший раунд почався.

00:07. А ось і Джошуа - його пісня Ambition у виконанні Maulo, яка змінилася на No easy way out Роберта Теппера.

00:03. Усик виходить в ринг під пісню Сергія Жадана "Браття".

23:56. До бою лічені хвилини. Поки боксери готуються вийти на ринг звучить гімн України.

Без підтримки Усик сьогодні не залишиться. Разом з ним зараз його друг і інший український видатний боксер Василь Ломаченко.

23:30. Олександр вже готовий до бою. Як і Джошуа

Фото: (twitter.com/MatchroomBoxing)

23:25. До бою залишилося близько півгодини. Боксери вже на арені і готуються до поєдинку. А поки з'явилося відео прибуття на арену в Лондоні Олександра Усика.

21.30. Боксерський вечір вже почався. Орієнтовно бій українця і британця почнеться близько опівночі.

До слова, Джошуа за бій гарантовано заробить 20,5 мільйона доларів, тоді як Усик отримає в п'ять разів менше - в районі 4 млн.