ua en ru

Гравець, який пішов зі збірної Німеччини, відмовився зустрічатися з головним тренером

Гравець, який пішов зі збірної Німеччини, відмовився зустрічатися з головним тренером Фото: Месут Озіл (twitter.com/premierleague)

Месут Озіл дав зрозуміти, що не планує вирішувати конфлікт

Півзахисник лондонського "Арсеналу" Месут Озіл, який оголосив про відхід зі збірної Німеччини після чемпіонату світу-2018, відмовився зустрічатися з головним тренером національної команди Йоахімом Левом. Про це пише Bild.

Німецький фахівець кілька разів хотів обговорити з 29-річним футболістом його рішення, але у відповідь не отримав жодної реакції. У підсумку головний тренер збірної Німеччини разом з генеральним менеджером національної команди Олівером Бірхоффом приїхав в Лондон і відвідав базу "Арсеналу", однак не зміг потрапити на тренувальну базу "канонірів" у зв'язку з розпорядженням наставника команди Унаї Емері.

Озіл, який захищав кольори збірної Німеччини з 2009 року і став в її складі чемпіоном світу, в липні оголосив, що не хоче більше представляти національну команду на міжнародному рівні. Раніше він був розкритикований з боку глави Німецького футбольного союзу (DFB) Райнхарда Гринделя за зустріч з президентом Туреччини Тайіпом Ердоганом.