ua en ru

Ураган "Ірма": кількість жертв зросла до 80

Ураган "Ірма": кількість жертв зросла до 80 Фото: ураган "Ірма"

Близько 4,2 мільйонів будівель та близько дев'яти мільйонів людей у Флориді залишилися без світла

Кількість жертв урагану "Ірма" збільшилася до 80. Про це повідомляє Reuters.

Влада Флориди заявила, що буде розслідувати загибель шести людей в будинку пристарілих. Там пропала електрика. Троє жителів померли в будівлі і ще троє померли пізніше в лікарні.

За станом на вечір 12 вересня була підтверджена загибель 18 людей на південному сході США і ще 43 особи на островах у Карибському морі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число жертв у всіх районах, порушених ураганом "Ірма", що вдарив по США, Кубі і довколишніх островах на початку вересня, перевищила 60 осіб.

Наголошується, що близько 10 тис. жителів островів Флорида-Кіс залишалися на островах під час удару шторму, і, "можливо, в кінцевому підсумку їх треба буде евакуювати".

У США поліція району Майамі заарештувала більше 50 підозрюваних у мародерстві під час урагану "Ірма". Так, в числі заарештованих 26 осіб, яких звинуватили в тому, що вони увірвалися в один магазин "Волмарт".

Зазначено, що чиновники збільшили комендантську годину з 19:00 до 7 ранку. У поліції зазначають, що офіцери працюватимуть цілодобово на 12-годинних змінах для того, щоб перешкоджати злочинності.