ua en ru

УНЛ: суд скасував рішення про позбавлення компанії Pirsum services limited корпоративних прав

Короловський районний суд Житомира скасував власне заочне рішення про позбавлення Української національної лотереї (УНЛ) - компанії Pirsum services limited - корпоративних прав у УНЛ і стягнення їх на користь Пітера Рудольфа Шетті. Про це йдеться у документі, наданому адвокатською компанією, що захищає інтереси УНЛ.

"На Ваш запит повідомляємо, що 10 листопада 2015 року Корольовським районним судом м. Житомира у справі №296/11831/15-ц було ухвалено заочне рішення, в якому були у повному обсязі задоволено позовні вимоги Пітера Рудольфа Шетті. Рішенням Корольовського районного суду м. Житомира від 7 грудня 2015 року вищевказане заочне рішення було скасовано", - йдеться в документі.

Також у листі йдеться, що заочне рішення суду з моменту його прийняття і до моменту його скасування не вступало в законну силу і не підлягало виконанню.

"Добитися правди законному власнику УНЛ було нескладно - всі документи, що підтверджують права на лотерею, були надані суду і вивчені у відкритому судовому засіданні. Представники пана Шетті в суд, звісно, не з'явилися - жодних доказів на користь "іноземця" у них просто немає", - прокоментував ситуацію директор УНЛ Андрій Бочковський.

За словами директора УНЛ, "пан Шетті в цій історії не є самостійним гравцем".

"Судячи з усього, він діє в інтересах якогось Саркіза Рамеза Кхаліла, який пред'явив свої претензії на корпоративні права УНЛ. Принаймні, саме цей громадянин періодично згадується Шетті і його представниками в Україні", - говорить Бочковський.