ua en ru

Умеров і Чийгоз закликали Ердогана допомогти зі звільненням інших політв'язнів

Умеров і Чийгоз закликали Ердогана допомогти зі звільненням інших політв'язнів Фото: Реджеп Ердоган (kremlin.ru)

Ердоган провів зустріч із звільненими Умеровим і Чийгозом

Президент Туреччини Реджеп Ердоган в Анкарі провів зустріч зі звільненими лідерами Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеровим і Ахтемом Чийгозом. Про це у Facebook повідомив глава Меджлісу Рефат Чубаров.

"Увечері 26 жовтня в Анкарі президент Турецької Республіки Реджеп Тайїп Ердоган зустрівся з заступниками голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеровим і Ахтемом Чийгозом. Зустріч відбулася в офіційній резиденції Президента Туреччини Ak Saray", - повідомив Чубаров.

За його словами, Умеров і Чийгоз звернулися до Ердогана із закликом допомогти десяткам інших незаконно переслідуваних, заарештованих і засуджених у Криму кримських татар, українців та людей інших національностей.

Вечером 26 октября в Анкаре Президент Турецкой Республики Реджеп Тайип Эрдоган встретился с заместителями Председателя М...

Опубліковано Рефатом Чубаровим 26 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше в Мінінформполітики оголосили час прибуття Умерова і Чийгоза до України. Їхній приліт очікується 27 жовтня близько 14:00. Відзначимо, напередодні російська сторона видала заарештованих лідерів Меджлісу Туреччині.