ua en ru

У Мінінформполітики уточнили час прибуття Умерова і Чийгоза в Україну

У Мінінформполітики уточнили час прибуття Умерова і Чийгоза в Україну Фото: Еміне Джапарова (mip.gov.ua)

Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз прибудуть до Києва 27 жовтня о 13:50

Звільнені заступники голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров і Ахтем Чийгоз прибудуть до Києва у п'ятницю, 27 жовтня, о 13:50 в аеропорт Бориспіль. Про це Facebook повідомила перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова.

ВАЖЛИВО! Щодо прес-конференції Ільмі Умерова та Ахтема Чійгоза Прес-конференція звільнених заступників голови Меджлісу ...

Опубліковано Emine Dzheppar 26 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що приліт Умерова і Чийгоза перенесено. Очікувалося, що заступники голови Меджлісу кримськотатарського народу прибудуть в Україну з Анкари вже сьогодні, 26 жовтня.

Зазначимо, заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров заявив, що через деякий час спробує повернутися в Крим. "Я не давав жодних обіцянок і гарантій, що не буду робити таких спроб. Через деякий час я обов'язково спробую повернутися в Крим. Нам не дуже розповідали про переговорний процес. Ми до кінця не знаємо, що чекає нас, якщо ми спробуємо перетнути КПП між Херсонською областю та Кримом", - сказав він.