ua en ru

Помер нацгвардієць, якого терористи поранили під час виконання завдання в Горлівці

Військовослужбовець Національної гвардії, якого терористи поранили під час виконання завдання в Горлівці Донецької обл., помер в Артемівській міській лікарні.

Військовослужбовець Національної гвардії, якого терористи поранили під час виконання завдання в Горлівці Донецької обл., помер в Артемівській міській лікарні. Про це повідомила прес-служба Нацгвардії.

Як повідомляється, 15 липня 2014 р. близько 14:00 під час виконання службово-бойового завдання в м. Горлівка внаслідок нападу та обстрілу терористами групи військовослужбовців резервного батальйону спеціального призначення Національної гвардії України "Донбас" отримали осколкові вогнепальні поранення різного ступеню важкості 4 бійці підрозділу.

"Усіх поранених було доставлено до медичного закладу. Командиру 5 відділення 1 взводу 3 роти солдату Василю Є. було надано невідкладну медичну допомогу та відправлено до Артемівської міської лікарні, де в результаті отриманого поранення в плече рикошету в грудну клітку він помер", - йдеться у повідомленні.

Василь Є . народився 31 січня 1971 р. в Красноярську, Росія. Проживав в м. Києві. Був одружений.