ua en ru

Помер народний депутат Петро Ванат

Помер народний депутат Петро Ванат Фото: помер нардеп Петро Ванат

Помер депутат від НФ

Помер депутат Верховної Ради України від фракції "Народний фронт" Петро Ванат. Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook повідомив голова партії Арсеній Яценюк.

"Із глибоким сумом дізнався про смерть члена нашої команди, народного депутата України Петра Ваната - світлої, щирої людини, справжнього патріота нашої держави. Це велика втрата для всіх нас. Найглибші співчуття рідним, близьким, всім, хто знав Петра Михайловича. Світла пам’ять", - написав Яценюк.

Із глибоким сумом дізнався про смерть члена нашої команди, народного депутата України Петра Ваната – світлої, щирої люди...

Опубліковано Арсенієм Яценюком 8 лютого 2017 р.

Народився 28 січня 1938 року в с. Дубно, Самбірський повіт, Польща.

З 1972 року був депутатом Запорізької облради народних депутатів. Ванат є почесним громадянином Запоріжжя.

У 2002 році балотувався до Верховної Ради від блоку "За єдину Україну!".

Був радником прем'єр-міністра України на громадських засадах. Обіймав посаду заступника голови Запорізької обласної державної адміністрації з питань промисловості, енергетики та екології. Також був членом Національної соціально-економічної ради при президентові України.

Пройшов в Раду на виборах в 2014 році від партії "Народний фронт", №45 в списку партії.

Нагадаємо, в січні минулого року помер колишній депутат Верховної Ради України сьомого скликання від "Всеукраїнського об'єднання" Свобода "Олександр Шевченко.