ua en ru

Ультимативність опозиції в питанні Тимошенко зриває Вільнюський саміт, - ПР

Ультимативність депутатів від опозиції в питанні екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко зриває Вільнюський саміт. Про це заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко, передає прес-служба партії.

"Для опозиції набагато важливіше зірвати саміт, щоб Партія регіонів не могла використовувати цю перемогу на виборах. Адже тоді опозиція позбудеться свого головного гасла, з яким вона довгі роки ходила на вибори: "Ми приведемо вас в Європу". А на ділі виявилося, що до Європи Україну привів Віктор Янукович, а не БЮТ, УДАР чи Тягнибок з Ющенком", - заявив Вадим Колесніченко.

На його думку, Партія регіонів забезпечила виконання всіх вимог ЄС, крім питання Тимошенко: "Ми не можемо сьогодні дозволити собі пробачити борги Тимошенко перед Україною і не боротися за повернення незаконно отриманих нею коштів, які зберігаються за кордоном. Повернення незаконних корупційних доходів Тимошенко і Лазаренка до бюджету України відповідає національним інтересам нашої країни. Хто готовий пробачити їм сотні мільйонів доларів, вивезених з України?", - переконаний політик.