ua en ru

"Укрзалізниця" заявляє про спробу зірвати призначення керівників регіональних філій

"Укрзалізниця" заявляє про спробу зірвати призначення керівників регіональних філій Фото: ПАТ "Укрзалізниця"

Сьогодні відбувся пікет біля будівлі "Укрзалізниці"

ПАТ "Укрзалізниця" заявляє про спробу зірвати призначення керівників регіональних філій. Про це повідомляє прес-служба товариства.

"Сьогоднішній пікет під Укрзалізницею, організований кількома громадськими організаціями, - це спроба тиску на роботу правління компанії та намагання зірвати відбір керівників регіональних філій товариства. Укрзалізниця не піддасться на дії провокаторів та в рамках чинного законодавства прийматиме управлінські рішення", - наголошується у повідомленні.

Зазначається, що вимоги пікетувальників брати участь у засіданні правління ПАТ "Укрзалізниця" незаконні, оскільки це втручання сторонніх осіб у роботу стратегічної для держави компанії.

Зі свого боку ПАТ гарантує, що серед претендентів будуть обрані найбільш компетентні, переможці пройдуть перевірку Служби безпеки України. Про результати відбору керівників регіональних філій громадськість буде поінформовано в офіційних джерелах компанії.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що дасть оцінку роботи директора ПАТ "Укрзалізниця" Войцеха Балчуна.

На початку квітня міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що розраховує на те, що Кабінет міністрів України до кінця місяця звільнить главу "Укрзалізниці" Войцеха Балчуна.