ua en ru

"Укрзалізниця" повідомляє про зміни в графіку курсування поїздів до Польщі

"Укрзалізниця" повідомляє про зміни в графіку курсування поїздів до Польщі Фото: "Укрзалізниця" (uz.gov.ua)

На період з 16 по 27 жовтня в графік курсування поїздів до Польщі вносяться зміни

ПАТ "Укрзалізниця" повідомляє про зміни в графіку курсування поїздів до Польщі у період з 16 по 27 жовтня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

"У зв’язку з модернізацією залізниці на території Польщі швидкісні поїзди Інтерсіті+ Київ-Перемишль з 16 по 27 жовтня курсуватимуть до станцій Медика та Львів", - йдеться у повідомленні.

У зазначений період проводитимуться роботи з модернізації залізничної лінії на території Польщі, тому рух поїздів по колії 1520 мм на дільниці Перемишль-Хурко не здійснюватиметься.

Таким чином, в зазначений період швидкісні поїзди Інтерсіті+, які курсують з України до Польщі, обмежуватимуть маршрут прямування до станції Медика (Польща) та до Львова.

Зокрема, поїзд Інтерсіті+ №706/705 Київ, Львів-Перемишль обмежить маршрут курсування до станції Медика (Польща), поїзд Інтерсіті+ №716/715 Київ-Перемишль-Київ курсуватиме діючим розкладом, але з обмеженням маршруту до ст. Львів.

Крім того, відбудуться зміни в курсуванні вагонів у складі поїзда №51/52 Варшава/Вроцлав-Львів. Який курсуватиме до 16 жовтня та після 27 жовтня, а у проміжку між цими датами поїзд не курсуватиме.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" 24 серпня запустила додатковий потяг Київ-Перемишль.