ua en ru

"Укрзалізниця" продовжила до жовтня курсування потяга Київ - Бердянськ

"Укрзалізниця" продовжила до жовтня курсування потяга Київ - Бердянськ Фото: поїзд (РБК-Україна)

Літній поїзд в напрямку Бердянська курсуватиме весь вересень і жовтень

Публічне акціонерне товариство (ПАТ) "Укрзалізниця" продовжила до жовтня курсування річного поїзда Київ - Бердянськ. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

"На численні прохання жителів південної частини Запорізької області і громадян, які приїжджають на оздоровлення в курортів Бердянська, "Укрзалізниця" продовжила на осінній період курсування річного поїзда № 227/228 Київ - Бердянськ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, цей поїзд курсуватиме з 22 вересня по 15 жовтня 2017 років через день.

"Наші фахівці проаналізують, наскільки поїзд буде заповнений в вересні і в жовтні, і якщо попит буде, розглянемо можливість його проходження також в зимовий період", - повідомив в.о. голови "Укрзалізниці" Євген Кравцов.

Так, поїзд № 227/228 Київ - Бердянськ курсуватиме з Києва по парних датах, з Бердянська - по непарних. Відправлення з Києва о 19:07 і прибуття до Бердянська на наступний день о 10:10.

Зворотно з Бердянська відправлення о 17:37 і прибуття до Києва на наступний день о 10:07. Поїзд буде слідувати, зокрема, по ст. ім. Т.Шевченка (м.Сміла), Знам'янка, П'ятихатки, Дніпро і Синельникове.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" призначила 5 додаткових поїздів на жовтень.