ua en ru

"Укрзалізниця" попереджає про збій сервісу покупки квитків

"Укрзалізниця" попереджає про збій сервісу покупки квитків Ілюстративне фото (РБК-Україна)

На сайті "Укрзалізниці" о 08:25 почнуться технічні роботи

Сьогодні після 08:25 на онлайн-сервісі "Укрзалізниці" з придбання квитків почнуться технічні роботи, у результаті чого можливі збої. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інформацію УЗ.

Повідомляється, що сьогодні о 08:25 на сайті почнуться технічні роботи. Для уникнення незручностей при оформленні квитків пасажирам рекомендують завершити придбання проїзних документів до цього часу.

"Укрзалізниця" попереджає про збій сервісу покупки квитків

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" призначила 17 додаткових поїздів до 8 березня. Зокрема, поїзд № 191/192 Київ - Львів курсуватиме 8 і 10 березня з відправленням з Києва о 7:42 і прибуттям до Львова о 17:49. У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься о 11:57 і прибуватиме до Києва о 21:44. Також призначено поїзди сполученням з Києва в Ковель, Ужгород, Жмеринку, Чернівці, Хмельницький, Миколаїв, Одесу і т. д.

Вчора також стало відомо, що "Укрзалізниця" призначила поїзд Львів - Перемишль до 8 березня. Поїзд складатиметься з 6 купейних вагонів з місцями для сидіння 2-ого класу. Вартість проїзду - близько 260 грн.