ua en ru

"Укрзалізниця" призначила ще один додатковий поїзд на Великдень

"Укрзалізниця" призначила ще один додатковий поїзд на Великдень Фото: "Укрзалізниця" вже призначила 25 додаткових поїздів на великодні свята

Поїзд сполученням Київ - Івано-Франківськ - Чернівці вирушить із Києва у п’ятницю, 14 квітня, о 22:20

ПАТ "Укрзалізниця" призначила ще один додатковий поїзд на великодні свята. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укрзалізниці".

"Додатковий поїзд №269/270 Київ - Івано-Франківськ - Чернівці відправиться з Києва в п’ятницю, 14 квітня, о 22:20 та прибуде до Івано-Франківська наступного дня о 12:09, а до Чернівців о 14:35. Поїзд прослідує через Козятин, Жмеринку, Хмельницький, Тернопіль, Львів", - зазначається у повідомленні.

Як повідомили в "Укрзалізниці", у зворотному напрямку поїзд вирушить із Чернівців у суботу, 15 квітня, о 21:42 та прибуде до Києва наступного дня о 14:17.

Квитки на зазначений додатковий поїзд уже в продажу на сайті ПАТ "Укрзалізниця" booking.uz.gov.ua та в залізничних касах.

Загалом у зв’язку з Великоднем у період з 13 по 18 квітня "Укрзалізниця" вже призначила 25 додаткових поїздів.

Нагадаємо, раніше ПАТ "Укрзалізниця" призначила ще 4 додаткові поїзди на великодні свята, які курсуватимуть на напрямках Київ - Запоріжжя, Київ - Кривий Ріг, Дніпро - Одеса та Одеса - Львів.